concert: Grand Ladies of Swing - A night at the Cotton Club in Muziekcentrum Enschede op DONDERDAG 27 JANUARI 2022

DO.
27 JAN
GRAND LADIES OF SWING - A NIGHT AT THE COTTON CLUB 20:00 uur Muziekcentrum Enschede, Enschede
2022

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 27 januari 2022.
Dat is 813 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Billie Holiday en Nina Simone zijn legendarische vrouwen van een filmisch muziektijdperk. Wanneer deze sterren in de jaren ‘40 in de spotlights stonden werd je in je hart geraakt en was het onmogelijk om stil te zitten.

In Grand Ladies of Swing waant het publiek zich in de beroemdste nachtclub van New York, ‘The Cotton Club’. De voorstelling neemt je mee terug in de tijd en betovert je met de mooiste muziek en de prachtigste verhalen over deze iconische vrouwen uit de jazzgeschiedenis. De hits van dit tijdperk worden gebracht door de Amerikaanse zangeres Deborah Carter en het Round Midnight Orchestra, een band die haar sporen reeds heeft verdiend met drie eerdere theaterprogramma’s en internationaal furore heeft gemaakt in landen als India, Zuid-Afrika en Colombia.

Muzikanten: Deborah Carter (zang), Tom Ridderbeekx (trompet), Alexander Beets (sax), Ben van den Dungen (sax), Rolf Delfos (sax), Sebastiaan van Bavel (piano), Marius Beets (bas), Tim Hennekes (drums)