concert: The Dutch Eagles - Muzikale goudzoekers! in Theater De Lievekamp op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Dutch Eagles
    Bospop 2013
    © Bianca Stommel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Dutch Eagles - Muzikale goudzoekers! in Theater De Lievekamp) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 DEC
THE DUTCH EAGLES - MUZIKALE GOUDZOEKERS! 20:15 uur Theater De Lievekamp, Oss
2021
Hoofdprogramma The Dutch Eagles

EXTRA INFORMATIE

Vaste bezoekers weten inmiddels dat de Dutch Eagles bewezen muzikale goudzoekers zijn. De vondsten die ze tijdens hun goldrush deden willen ze op deze avond met je delen. Ze combineren de hits van de Eagles met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek.

Met hun onovertroffen weergave van deze songs zijn deze zes heren hun gewicht in goud ruimschoots waard gebleken. Doe simpelweg je ogen dicht en smelt weg in de meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s. Zet jouw tanden erin en verzeker je ervan dat het goud is dat deze mannen in handen hebben! Dutch Eagles. Gold.

Foto's van The Dutch Eagles

Foto The Dutch Eagles te Bospop 2013 Foto The Dutch Eagles te Bospop 2013 Foto The Dutch Eagles te Bospop 2013
 
Bekijk alle 3 foto's van The Dutch Eagles