concert: Mike Boddé / The Royal Dutch Scam - Celebrating Music of Steely Dan in Theater de Purmaryn op DINSDAG 28 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mike Boddé / The Royal Dutch Scam - Celebrating Music of Steely Dan in Theater de Purmaryn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
28 DEC
MIKE BODDÉ / THE ROYAL DUTCH SCAM - CELEBRATING MUSIC OF STEELY DAN 20:15 uur Theater de Purmaryn, Purmerend
2021

EXTRA INFORMATIE

Zelden is het iemand gelukt om de muzikale perfectie van studio-albums als 'Gaucho' en 'Aja’ live op het podium te reproduceren. Toch slaagt de tienkoppige band The Royal Dutch Scam daarin. Deze Nederlandse band, die bestaat uit de crème de la crème van sessiemuzikanten onder leiding van de geliefde zanger Lo van Gorp, overtuigt zelfs de meest cynische Steely Dan fanaten. Door de steeds groter wordende fanbase in binnen- en buitenland wordt The Royal Dutch Scam beschouwd als één van de beste Steely Dan-tributebands ter wereld.

Gerelateerd nieuws