concert: Oracle Sisters in Cinetol op ZONDAG 28 NOVEMBER 2021

ZO.
28 NOV
ORACLE SISTERS 20:00 uur Cinetol, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Oracle Sisters
Toegang 11

EXTRA INFORMATIE

Oracle Sisters (FR) die hun naam afleid van 'biker gang' culturen over de hele wereld, werd gevormd door de vrienden Lewis Lazar en Christoper Willat. Deens en Noord-Iers, groeiden ze beiden op in Brussel waar ze samen muziek maakten en schreven. Nadat de een naar New York en de ander naar Edinburgh verhuisde, vonden ze elkaar terug in Parijs. Hier begonnen ze al snel met het werken aan nieuwe nummers wat leidde tot een portfolio aan werk dat de aandacht van artiesten en muzikanten trok die hen hielpen bij hun eerste show en releases.

Vers uit de tijdmachine komt Zuster Zonnebloem (NL): 4 zielen met een gedeelde passie voor muziek uit de jaren ‘60 en ’70. Alsof het voorbestemd is, pakken zij hun instrumenten en ontstaat er een magische formule. Begeleid door groovy ritmes, kleurrijke melodieën en hypnotiserende zang.

INFO
Datum | 28 november
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 11,-

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Cinetol in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Oracle Sisters in Cinetol plaatsvindt.

Gerelateerde concerten