concert: Jana Mila / Jasper Schalks in Cinetol op VRIJDAG 17 SEPTEMBER 2021

  • Jasper Schalks
    Popronde Hengelo 2016
VR.
17 SEP
JANA MILA / JASPER SCHALKS 20:00 uur Cinetol, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Jana Mila Jasper Schalks
Toegang 10

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 17 september 2021.
Dat is 959 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Jana Mila begon al op jonge leeftijd met het schrijven van Americana/Folk songs. Haar teksten vertellen verhalen, leggen bloot en verkennen grenzen. Ze schuwt geen enkel onderwerp en schrijft over zowel de schoonheid als de tragiek van het leven. Haar songs vallen goed in de smaak, zo won ze in het verleden het Rozentuinfestival en Mooie Noten. Een optreden bij 3FM en een Popronde selectie volgden kort hierna en inmiddels werkt ze samen met Universal Music aan haar debuutsingle.

Op zijn 15e kocht hij zijn eerste cd van Bob Dylan. Sindsdien heeft authentieke folk en melancholische americana hem nooit meer losgelaten. En dat Dylan, oude folk en de gehele platenkast van je opa een onbetwistbare inspiratiebron waren hoor je duidelijk terug in de muziek van Jasper Schalks. Momenteel werkt hij hard aan een debuutalbum dat eind dit jaar uit gaat komen. Zijn eerdere singles beloven veel goeds voor het album en ontvingen lovende woorden.

Foto's van Jasper Schalks

Foto Jasper Schalks te Popronde Hengelo 2016 Foto Jasper Schalks te Popronde Hengelo 2016 Foto Jasper Schalks te Popronde Hengelo 2016 Foto Jasper Schalks te Popronde Hengelo 2016
 
Bekijk alle 4 foto's van Jasper Schalks

Gerelateerd nieuws