concert: Olga Vocal Ensemble in Kapel op 't Rijsselt op ZONDAG 19 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Olga Vocal Ensemble
    Nordic Delight 2014
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Olga Vocal Ensemble in Kapel op 't Rijsselt) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
19 DEC
OLGA VOCAL ENSEMBLE 11:30 uur Kapel op 't Rijsselt, Eefde
2021
Hoofdprogramma Olga Vocal Ensemble
Toegang € 22,=
t/m 18 jaar gratis entree

EXTRA INFORMATIE

Programma: een warme kerst, muziek uit o.a. IJsland, Rusland en Duitsland
Het Olga vocaal ensemble bestaat uit vijf professionele zangers uit Nederland, IJsland, Engeland en Rusland. Opgericht in 2012 maakte het ensemble al een viertal CD’s en meerdere concertreizen door Europa en de VS waarbij gezongen werd in o.a. het Concertgebouw in Amsterdam en het Kennedy Center in Washington. In dit concert ligt de nadruk op IJslandse en Russische kerstmuziek waarmee tevens wordt aangetoond dat de lange en koude periode rond kerst naast bezinning ook vrolijkheid kan brengen. Een absoluut onbelangrijk detail is dat de heren bij elk concert op het podium worden vergezeld door een rode fluitketel genaamd Ketill Olguson.

Foto's van Olga Vocal Ensemble

Foto Olga Vocal Ensemble te Nordic Delight 2014 Foto Olga Vocal Ensemble te Nordic Delight 2014
 
Bekijk alle 2 foto's van Olga Vocal Ensemble