concert: Kimono in Rotown op ZATERDAG 08 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kimono in Rotown) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
08 JAN
KIMONO 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Kimono

EXTRA INFORMATIE

Met zijn vaak melancholische, nachtelijke producties en expressieve stem kun je zanger/producer Kimono als de Nederlandse tegenhanger van The Weeknd beschouwen. Er hangt een soort benevelde mysterie in zijn liedjes die de liaisons des levens in een dromerig, romantisch daglicht zetten.

In zijn korte loopbaan liegen de wapenfeiten er niet om. Toonaangevende media als Noisey, 3VOOR12 en i-D Magazine tipte Kimono als grote belofte. In eigen beheer bracht hij zijn EP’s ‘Meid van nergens’ en ‘AURA’ uit. Hierop werkte hij al samen met artiesten als Jonna Fraser, Ares en LouiVos, trok hij door het land met de Popronde en verzorgde hij support voor de Amerikaanse R&B- sensaties GoldLink en 6LACK. Het leverde de zanger een platencontract bij Warner Music Benelux op en 3FM riep hem uit tot ‘Serious Talent’. Zijn single ‘Wilde nachten’ kreeg vervolgens veel airplay.

Gerelateerd nieuws