concert: Diskodip & Friends: Thomas Elmore + Coco in Doornroosje op VRIJDAG 17 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Diskodip & Friends: Thomas Elmore + Coco in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
17 SEP
DISKODIP & FRIENDS: THOMAS ELMORE + COCO Rode Zaal, 23:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Coco Thomas Elmore

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zondag 01 augustus 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 17 september 2021.

EXTRA INFORMATIE

Voor deze show is een coronatoegangsbewijs nodig. Hierdoor kan de 1,5 meter worden losgelaten, hoef je niet verplicht op een stoel te zitten en mag er weer gedanst worden. Meer informatie lees je hier.

Diskodip heeft in rap tempo een reputatie opgebouwd als een van dé house & disco feesten van Nijmegen. Een kleine corona pauze gooit bij deze club in ieder geval geen roet in het eten. Naast edities met fantastische (inter)nationale gasten is de ‘& Friends’ editie er ieder jaar weer eentje om naar uit te kijken. Aangezien iedereen een stukje vriendschap wel heeft gemist het afgelopen jaar, trappen we dit seizoen samen af!

Vanavond in de Paarse Zaal van Doornroosje een mooie selectie ‘Diskodip Friends’ achter de draaitafels én op de dansvloer. Disco en house is de kapstok, wat we daaraan hangen merken we vanzelf.