concert: Low Roar in Rotown op MAANDAG 24 OKTOBER 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Low Roar
    London Calling loves Concerto 2015
    © Irwan Notosoetarso
  • Low Roar
    London Calling loves Concerto 2015
    © Irwan Notosoetarso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Low Roar in Rotown) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

MA.
24 OKT
LOW ROAR 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma Low Roar

EXTRA INFORMATIE

De naam Low Roar zegt je in eerste instantie misschien niet zo gek veel, maar de kans is groot dat je het project van de in IJsland wonende Amerikaan Ryan Karazija al eens hebt gehoord. Hideo Kojima, de legendarische gamedeveloper achter de Metal Gear-reeks, stuitte op Low Roar in een winkel in Reykjavik. Een belletje later en Karazija mocht muziek componeren voor Kojima’s nieuwste megaproject Death Stranding.

De muziek van Low Roar roept – zoals de naam misschien al verraadt – een gevoel van pure overweldiging op. Aardverschuivende ambient-passages, neoklassiek-gerichte indiepop en meeslepende elektronica sleuren de luisteraar van de ene exotische locatie naar de andere. Low Roar is daadwerkelijk een expeditie in de vorm van geluid: overladen met emoties, kosmische klankkleuren en inventiviteit. Zet je alvast schrap onvergetelijke buitenaards mooie luistertrip.

Foto's van Low Roar

Foto Low Roar te London Calling loves Concerto 2015 Foto Low Roar te London Calling loves Concerto 2015 Foto Low Roar te London Calling loves Concerto 2015 Foto Low Roar te London Calling loves Concerto 2015
 
Bekijk alle 4 foto's van Low Roar

Gerelateerd nieuws