concert: Dawn Brothers + Elephant in Paradiso op MAANDAG 20 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Dawn Brothers
    Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag
    © Anne-Marie Kok
  • The Dawn Brothers
    DeWolff - 04/05 - Paradiso


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Dawn Brothers + Elephant in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
20 DEC
DAWN BROTHERS + ELEPHANT Kleine Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma The Dawn Brothers
Voorprogramma Elephant

EXTRA INFORMATIE

Dat muziek haast natuurlijk uit de losse pols vloeit is bij het Rotterdamse rootsrockgezelschap The Dawn Brothers inmiddels geen verrassing meer. Na optredens in Amerika en Zuid-Afrika plus samenwerkingen met Tim Knol en DeWolff werd het tijd om de jaren zestig-klanken op een vernieuwende, meer moderne manier te benaderen.

Stappend in een bandbusje volgepropt met instrumenten en apparatuur bivakkeerde The Dawn Brothers een zomer lang op het Franse platteland. Hier kwam de nieuwe langspeler Dusk tot stand: zonder prikkels van buitenaf kon de band geconcentreerd werken aan de muziek en de bekende tendensen mijden. Als een slang die zijn laatste vel heeft afgestoten voel je de nieuwe glans bij The Dawn Brothers: de als kampvuur knisperende melodieën en het zuivere samenspel lijken onder een vergrootglas te zijn gelegd, waardoor iedere tekst en detail een uitgesproken rol speelt.

Foto's van The Dawn Brothers, Elephant

Foto The Dawn Brothers te Kaderock 2019 Foto The Dawn Brothers te Back to the Rivers 2021 Foto The Dawn Brothers te Welcome To The Village 2019 - donderdag Foto The Dawn Brothers te Once in a blue moon festival 2018 Foto The Dawn Brothers te TakeRoot 2021 Foto The Dawn Brothers te Eurosonic Noorderslag 2018 - Woensdag
 
Bekijk alle 36 foto's van The Dawn Brothers
Bekijk alle 3 foto's van Elephant

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden