concert: Lucky Fonz III - Buiten de Lijnen in De Kleine Komedie op ZONDAG 26 SEPTEMBER 2021

  • Lucky Fonz III
    Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown
    © Mariëlle Janssen
  • Lucky Fonz III
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
ZO.
26 SEP
LUCKY FONZ III - BUITEN DE LIJNEN 20:15 uur De Kleine Komedie, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Lucky Fonz III

EXTRA INFORMATIE

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van vele hits en tv-programma’s als DWDD, Pauw en De Slimste Mens. Maar het theaterpubliek kent Lucky Fonz ook van zijn shows waarin hij cabaret, kleinkunst en liedjes combineert tot een onvergelijkbaar geheel. In ‘Buiten de lijnen’ pakt hij grote vragen aan, zoals ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Waarom staat die w in erwt?’. Met alle elementen die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en ontroering.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Kleine Komedie in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lucky Fonz III - Buiten de Lijnen in De Kleine Komedie plaatsvindt.

Foto's van Lucky Fonz III

Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz III - 11/04 - 013 Foto Lucky Fonz III te Into The Great Wide Open 2011 Foto Lucky Fonz III te Grasnapolsky 2016 - Zaterdag Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz - 12/6 - Vondelpark Openluchttheater Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis
 
Bekijk alle 44 foto's van Lucky Fonz III

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws