concert: The Kik in Theater De Leest op VRIJDAG 03 JUNI 2022

  • The Kik
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • The Kik
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
VR.
03 JUN
THE KIK 20:15 uur Theater De Leest, Waalwijk
2022
Hoofdprogramma The Kik

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 03 juni 2022.
Dat is 298 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In Hertaalt Eurovisie neemt The Kik een ieder mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd zoals alleen The Kik dat kan.

Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestival hits rond de 2021 editie vanuit Rotterdam. The Kik slingerde deze op de spreekwoordelijke band en bracht de vijf hertalingen als een EP uit. Dit smaakte naar meer. Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa, niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan Abba, France Gall en aan The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz. Een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein.

Foto's van The Kik

Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te The Kik met orkest speelt Boudewijn de groot - 23/11 - Ahoy Foto The Kik te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto The Kik te Geuzenpop 2012 Foto The Kik te De Wereld Draait Buiten 2013 Foto The Kik te Oud en Nieuw Festival - 01/12 - Effenaar
 
Bekijk alle 156 foto's van The Kik

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws