concert: Fresku in Simplon op ZATERDAG 18 DECEMBER 2021

  • Fresku
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Fresku
    Lowlands 2012 - dag 2
    © Luuk Denekamp
ZA.
18 DEC
FRESKU Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2021
Hoofdprogramma Fresku
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fresku in Simplon
Tickets Fresku:
za 18 dec
Simplon, Groningen
€ 18,00

EXTRA INFORMATIE

Als een ding zeker is, dan is het dat Fresku altijd weet te verrassen. Met zijn releases en met zijn liveshows. Niet voor niets staat hij al jaren aan de top van de Nederlandse hiphopscene. Het duo van Homebase heeft de Eindhovense rapper gestrikt om dit najaar terug te keren naar Simplon!

Zonder aankondiging bracht Fresku eind oktober 2019 zijn vierde album ‘In Het Diepe’ uit. Een album waarop hij teruggaat naar zijn roots, waar hij zijn luisteraars meeneemt in het diepe, in een emotionele achtbaan met persoonlijke verhalen. Dit jaar maakt hij zich alweer klaar voor nieuwe dingen. Hij vertrok onlangs bij Top Notch en op 8 oktober brengt hij in eigen beheer het eerste deel van het nieuwe album ‘In De Lucht’ uit.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Simplon in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fresku in Simplon plaatsvindt.

Foto's van Fresku

Foto Fresku te Zwarte Cross 2018 - Zondag Foto Fresku te Pop on Top 2016 Foto Fresku te Summer Square 2013 Foto Fresku te Indian Summer Foto Fresku te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Fresku te Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
 
Bekijk alle 102 foto's van Fresku

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws