concert: De Jeugd Van Tegenwoordig in Doornroosje op VRIJDAG 17 DECEMBER 2021

  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Vestrock 2013
    © Erik Knevelbaard
  • De Jeugd Van Tegenwoordig
    Appelpop 2012
VR.
17 DEC
DE JEUGD VAN TEGENWOORDIG Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma De Jeugd Van Tegenwoordig
Concert uitverkocht
De Jeugd Van Tegenwoordig in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 17 dec
Pomo Tour: De Jeugd Van Tegenwoordig (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 30,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

EXTRA INFORMATIE

Oh nee he. Daar zijn ze weer. Ze hebben je veel te lang niet gezien. Kom dichterbij. Vjeze, Wiwa, Yayo en natuurlijk Bas Bron aka Broncolélé; ze hebben je gemist. De Jeugd van Tegenwoordig steekt de hele stad in de fik. Let’s go!

Sinds hun debuutsingle ‘Watskeburt’ is er veel gebeurd met deze vier heren. De hitlijsten werden bestormd en vele clubs en festivals in Nederland en België werden vakkundig plat gespeeld. De formule is echter ongewijzigd: rappers Vjeze Fur, Willie Wartaal, Faberyayo aangestuurd door briljante beatsbakker Bas Bron zijn nog steeds net zo gek als geniaal en helemaal klaar voor de volgende tien jaar. Dit najaar keren ze terug in het podium dat ze min of meer geopend hebben in 2014 en daar hebben ze zin in. Of zoals de band het zelf treffend als altijd omschrijft: GET POST MODERN WITH THE ONE AND ONLY JEUGD VAN TEGENWOORDIG. DE SHOW DIE THUIS AL BEGINT BIJ DE SELECTIE VAN UW GARDEROBE. EEN WITTE SENSATIE. DRESSCODE WIT.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Jeugd Van Tegenwoordig in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd van Tegenwoordig - 19/02 - Rotown Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Where The Wild Things Are 2016 - Zaterdag Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te De Jeugd Van Tegenwoordig - 20/11 - TivoliVredenburg Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Valtifest 2014 Foto De Jeugd Van Tegenwoordig te Suikerrock 2014
 
Bekijk alle 260 foto's van De Jeugd Van Tegenwoordig

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws