concert: Alogte Oho and his Sounds of Joy in Doornroosje op VRIJDAG 12 NOVEMBER 2021

VR.
12 NOV
ALOGTE OHO AND HIS SOUNDS OF JOY Paarse Zaal, 20:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Alogte Oho and his Sounds of Joy in Doornroosje
Tickets Alogte Oho and his Sounds of Joy:
vr 12 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Alogte Oho is een van de belangrijkste nieuwe muzikanten van de Ghanese muziek de laatste jaren. Zijn debuutalbum kwam in 2007 uit en met de release van zijn derde album in 2012 brak hij definitief door in zijn thuisland Ghana. De muziek bestaat uit een langzaam rockende, groovende reis diep in de wereld van Frafra-Gospel.

Niet veel later is hij ontdekt door de labeloprichter van Philophon Records die tijdens een bezoek aan Ghana de single ‘Mam Yinne Wa’ hoorde en op slag geïntrigeerd was door Alogte Oho’s stemgeluid. De twee zijn de studio in gedoken met de indrukwekkende zangeressen Lizzy Amaliyenga, Patricia Adongo and Florence Adooni van Sounds of Joy. Het resultaat is te horen op het album ‘Mam Yinne Wa’ (ook hieronder te beluisteren). Alogte predikt positiviteit en vrede met zijn Frafra gospelmuziek: zowel live als op plaat een zegen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Alogte Oho and his Sounds of Joy in Doornroosje plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals