concert: Gregory Page / Jason Mraz in Melkweg op DINSDAG 14 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Gregory Page
    Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg
  • Gregory Page
    Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
    © Charles Batenburg


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Gregory Page / Jason Mraz in Melkweg) verplaatst naar zondag 16 januari 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
14 SEP
GREGORY PAGE / JASON MRAZ Max, 20:00 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Gregory Page Jason Mraz

EXTRA INFORMATIE

Jason Mraz staat al sinds het uitkomen van zijn debuutalbum in 2002 bekend om zijn melodische, laid-back popnummers en zijn goedgemutste songschrijverschap. De Californische singer-songwriter en tweevoudig Grammy-winnaar brak in 2008 internationaal door met de hit ‘I’m Yours’ en verscheen ook in 2014 hoog in de hitlijsten met de single ‘I Won't Give Up’. Zijn zevende en meest recente album verscheen in 2020 en is getiteld ‘Look For The Good’. Op alle twaalf nummers staat de zoektocht naar positiviteit centraal en dat levert weer een hele zonnige plaat vol goede vibes op. Dit en meer van zijn omvangrijke oeuvre brengt hij solo naar de grote zaal van Paradiso.

Gregory Page is een singer-songwriter, dichter en verhalenverteller; zijn concerten zijn dan ook een soort kruising tussen muziektheater en een folkshow te noemen. Ze bevatten liedjes, verhalen en humoristische poëzie. In 2020 bracht hij samen met Jason Mraz de optimistische folkpopsingle ‘Green Lights & Blue Skies’ uit.

Foto's van Gregory Page, Jason Mraz

Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster Foto Gregory Page te Gregory Page - 15/12 - LantarenVenster
 
Bekijk alle 10 foto's van Gregory Page
Bekijk alle 97 foto's van Jason Mraz

Gerelateerd nieuws