concert: Frank Boeijen in Muziekgieterij op ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Frank Boeijen
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
  • Frank Boeijen
    Retropop 2013
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Frank Boeijen in Muziekgieterij) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZA.
13 NOV
FRANK BOEIJEN Main Stage, 19:30 uur Muziekgieterij, Maastricht
2021
Hoofdprogramma Frank Boeijen

EXTRA INFORMATIE

De liedjes van de Nijmeegse zanger Frank Boeijen zijn inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap van Nederland en België. Zijn optredens volgen nooit platgetreden paden en blijven keer op keer een muzikale verrassing.

Naast nieuwe composities speelt hij tijdens deze show in Doornroosje ook nummers uit zijn omvangrijke oeuvre. Hij speelt welbekende klassiekers zoals ‘Zwart Wit’, ‘De Verzoening’, ‘Kronenburg Park’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’. Van oktober tot begin december 2021 treedt Frank Boeijen met zijn band op in een aantal poppodia in Nederland. De unieke sfeer, het bijzondere stemgeluid van Frank en een setlijst vol hits zullen bijdragen aan een onvergetelijke avond. Een avond waarin de zanger je meeneemt op een muzikale reis door de tijd.

Foto's van Frank Boeijen

Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg Foto Frank Boeijen te Symphonica in Rosso met Marco Borsato en Frank Boeijen - 24/02 - Ziggo Dome Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg
 
Bekijk alle 29 foto's van Frank Boeijen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws