concert: Frank Boeijen in De Bosuil op VRIJDAG 12 NOVEMBER 2021

  • Frank Boeijen
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
  • Frank Boeijen
    Retropop 2013
    © René Obdeijn
VR.
12 NOV
FRANK BOEIJEN De Bosuil, Weert
2021
Hoofdprogramma Frank Boeijen

EXTRA INFORMATIE

De liedjes van de Nijmeegse zanger Frank Boeijen zijn inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap van Nederland en België. Zijn optredens volgen nooit platgetreden paden en blijven keer op keer een muzikale verrassing.

Naast nieuwe composities speelt hij tijdens deze show in Doornroosje ook nummers uit zijn omvangrijke oeuvre. Hij speelt welbekende klassiekers zoals ‘Zwart Wit’, ‘De Verzoening’, ‘Kronenburg Park’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’. Van oktober tot begin december 2021 treedt Frank Boeijen met zijn band op in een aantal poppodia in Nederland. De unieke sfeer, het bijzondere stemgeluid van Frank en een setlijst vol hits zullen bijdragen aan een onvergetelijke avond. Een avond waarin de zanger je meeneemt op een muzikale reis door de tijd.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 09 juli 2021 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Bosuil in Weert? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Frank Boeijen in De Bosuil plaatsvindt.

Foto's van Frank Boeijen

Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg Foto Frank Boeijen te Retropop 2013 Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg Foto Frank Boeijen te Frank Boeijen - 17/05 - Leidse Schouwburg Foto Frank Boeijen te Retropop 2013 Foto Frank Boeijen te Symphonica in Rosso met Marco Borsato en Frank Boeijen - 24/02 - Ziggo Dome
 
Bekijk alle 29 foto's van Frank Boeijen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws