concert: Novastar in Openluchttheater Caprera op ZATERDAG 07 AUGUSTUS 2021

  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
  • Novastar
    Novastar - 8/3 - Melkweg
    © Marcel Poelstra
ZA.
07 AUG
NOVASTAR 21:00 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2021
Hoofdprogramma Novastar
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Novastar in Openluchttheater Caprera
Tickets Novastar:
za 07 aug
Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
€ 33,50

EXTRA INFORMATIE

Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: Mars Needs Woman, Because, Cruel Heart, Lost & Blown Away, The Best is Yet to Come en natuurlijk de bloedmooie klassieker Wrong. Alweer in 2018 verscheen de laatste Novastar langspeler ‘In The Cold Light of Monday’. Singles ‘Home is not Home’, ‘Holly’, ‘Cruel Heart’ en ‘Word’s Out’ werden meteen omarmd en schopten het al snel tot de quintessential Novastar playlist.

Joost is ook tijdens de donkere Corona periode blijven schrijven en verder werken aan songs voor zijn nieuwe album. Dat ging in het najaar van 2020 opgenomen worden in Londen en Brighton. Het virus dat de hele wereld nu al bijna anderhalf jaar in zijn greep hield, besliste er echter anders over. Gelukkig hielp de moderne technologie een handje en is het nieuwe album ondertussen klaar. En wat voor een album het geworden is… nog even geduld.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Novastar in Openluchttheater Caprera plaatsvindt.

Foto's van Novastar

Foto Novastar te Pinkpop 2009 Foto Novastar te Novastar - 01/05 - Paard Foto Novastar te Tussen de hoge Bomen 2019 Foto Novastar te Bospop 2015 - Zaterdag Foto Novastar te Novastar - 16/12 - TivoliVredenburg Foto Novastar te Novastar - 01/05 - Paard
 
Bekijk alle 139 foto's van Novastar

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws