concert: Curtis Harding in Paradiso op DINSDAG 08 MAART 2022

  • Curtis Harding
    Where The Wild Things Are 2015- zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  • Curtis Harding
    Le Guess Who? 2014
    © Tim van Veen

Podiuminfo foto's van Curtis Harding in Paradiso

DI.
08 MRT
CURTIS HARDING Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Curtis Harding

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 08 maart 2022.
Dat is 752 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Curtis Harding in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
di 08 mrt
Curtis Harding
Paradiso, Amsterdam
€ 25,50

EXTRA INFORMATIE

Curtis Harding voedt zijn psychedelische geluid met pure soul en funk maar gaat ook hele andere kanten op met zijn muziek. Zijn liedjes zijn een eclectische mix van genres die voortkomt uit de vele muzikale levens die hij heeft geleid. In het kielzog van zijn evangelische gospel-zingende moeder ging hij mee op tournee door Amerika en later begon hij als kind in Atlanta te rappen. Samen met Cole Alexander van The Black Lips begon hij een band en hij was achtergrondzanger bij Cee Lo Green.

Met al deze ervaringen in de benen, omarmt Harding zowel de glans als het verval van het leven. Op zijn nieuwe single Hopeful laat zijn stem een compleet scala aan emoties horen: pijn, plezier, verlangen, tederheid, verdriet en kracht. De indrukwekkende videoclip is thuis in Atlanta geschoten en laat bijzondere beelden zien van de Black Lives Matter-protesten.

Foto's van Curtis Harding

Foto Curtis Harding te Zuiderpark Live: Curtis Harding - 08/06 - Zuiderparktheater Foto Curtis Harding te Where The Wild Things Are 2015- zaterdag Foto Curtis Harding te Zuiderpark Live: Curtis Harding - 08/06 - Zuiderparktheater Foto Curtis Harding te Curtis Harding - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Curtis Harding te Curtis Harding - 29/10 - TivoliVredenburg Foto Curtis Harding te North Sea Jazz 2015 - Zondag
 
Bekijk alle 60 foto's van Curtis Harding

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden