concert: Scott H. Biram in Podium Victorie op VRIJDAG 14 OKTOBER 2022

VR.
14 OKT
SCOTT H. BIRAM Kleine zaal, 19:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2022
Hoofdprogramma Scott H. Biram

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 15 oktober 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 14 oktober 2022.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 14 oktober 2022.
Dat is 532 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Scott H. Biram in Podium Victorie
DEZE Scott H. Biram TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 14 okt
Podium Victorie, Alkmaar
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Een oude Gibson, rijke verhalen, een doorrookte stem en de energie en bezieling van een punkrocker. De Texaanse blueslegende Scott H. Biram noemt zichzelf 'The Dirty One Man Band'. Met een authentieke, vuige mix van blues, hillbilly en country is hij de beste in zijn soort.

Biram groeide op met de blues en speelde enige tijd in een punkband, alvorens hij zijn eenmansband van start liet gaan en in 2005. In de Verenigde Staten bracht hij het tot landelijke televisieprogramma's als NBC's The Tonight Show with Jay Leno en hij trad op in legendarische podia als the Lincoln Center for the Performing Arts in New York City, CBGB in New York City, Hollywood Palladium in Los Angeles, en The Fillmore in San Francisco, California. Nummers van Scott H. Biram waren te horen in tal van Amerikaanse tv-programma's en films. Ook was hij in levenden lijve zelf te zien in veel van die films en documentaires.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals