concert: Makaya McCraven in Paard op DINSDAG 16 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Makaya McCraven in Paard) verplaatst naar donderdag 17 november 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
16 NOV
MAKAYA MCCRAVEN Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Makaya McCraven

EXTRA INFORMATIE

Makaya McCraven wordt door velen gezien als een van de meest veelzijdige en gevraagde drummers van het moment. Makaya experimenteert met allerlei soorten genres, mixt deze door elkaar en improviseert erop los. Zijn bijnaam is dan ook wel ‘the beat scientist‘. Ondanks dat hij verschillende stijlen aankaart, blijft jazz grotendeels de ondertoon voeren in alles wat McCraven doet.
Op dinsdag 16 november is de multi getalenteerde Makaya te bewonderen in onze Grote Zaal. Bereid je voor op een performance waar McCraven zich op briljante wijze beweegt tussen genres en de grenzen van jazz en ritme verlegt om zijn eigen vorm te creëren.

Gerelateerd nieuws