concert: Torres in EKKO op ZATERDAG 19 MAART 2022

  • Torres
    London Calling 2013 #2 - Dag 2
    © Gertjan van der Loo
  • Torres
    London Calling 2013 #2 - Dag 2
    © Gertjan van der Loo
ZA.
19 MRT
TORRES 20:30 uur EKKO, Utrecht
2022
Hoofdprogramma Torres
Toegang 14 euro

EXTRA INFORMATIE

AMERIKAANSE SONGWRITER IN VOLLEDIGE CONTROLE MET PROGRESSIEVE INDIEFOLK-SONGS.

Ongeveinsde folk- en indienummers met een vooruitstrevende, elektronisch randje - een omschrijving van het geluid dat Mackenzie Scott op constante pas, al vier albums lang, neerzet als Torres. Op nieuwste plaat Silver Tongues (2020) pakte ze het productie- en schrijfproces helemaal zelf op; nu is de creatieve controle volledig in eigen handen van Scott. Het levert een dynamisch, zelfverzekerd en sterk album op waarop de gitaren kunnen schuren, het krachtige stemgeluid beter naar voren komt en het grote bereik van Torres duidelijker doorklinkt. Na een gecancelde tour in 2020 staat de Amerikaanse songwriter opnieuw een Nederland - een ontwapenende ervaring om naar uit te kijken. Tip: warm alvast op met meest recente release Live In Berlin uit 2020!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Torres in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Torres

Foto Torres te London Calling 2013 #2 - Dag 2 Foto Torres te London Calling 2013 #2 - Dag 2 Foto Torres te London Calling 2013 #2 - Dag 2 Foto Torres te London Calling 2013 #2 - Dag 2
 
Bekijk alle 4 foto's van Torres

Gerelateerd nieuws