concert: Brihang / IKRAAAN in EKKO op VRIJDAG 17 DECEMBER 2021

  • Brihang
    Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
VR.
17 DEC
BRIHANG / IKRAAAN 20:30 uur EKKO, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Brihang IKRAAAN
Toegang 12,50 euro

EXTRA INFORMATIE

INTROSPECTIEVE VLAAMSE HIP-HOP OP SUCCESTOCHT.

Als je van een steentje in je schoen na een avond uit een metaforische hiphoptrack kunt maken die voor je nationale doorbraak zorgt (Steentje), verdient dat wel een dikke merci van ons. We hebben Boudy Verleye, alias Brihang, die de afgelopen jaren via een nieuw talent-benoeming op Studio Brussel doorraasde naar verschillende MIA-nominaties, en tourt nu met CASCO, een album vol Vlaamstalige rap en zelfreflectie, door de Benelux. Zijn jazzy, luchtige R&B-producties zorgen voor droomruimte rondom zijn diepe spitsvondige bars, en maken van Brihang een live-belofte uit het Zuiden om in de gaten te houden.

Bedroom-R&B met pianopop. Neo-soul met trapgeluiden. In het Vlaams. Door een glitterprinses. Beter kunnen we de ultrafrisse IKRAAAN niet beschrijven.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Brihang / IKRAAAN in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Brihang, IKRAAAN

Foto Brihang te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Brihang te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag Foto Brihang te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Brihang

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws