concert: Anneke van Giersbergen in Podium Victorie op DONDERDAG 11 NOVEMBER 2021

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
DO.
11 NOV
ANNEKE VAN GIERSBERGEN Kornuit Zaal, 21:00 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen
Voorprogramma MINKA
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Anneke van Giersbergen in Podium Victorie
Tickets Anneke van Giersbergen:
do 11 nov
Podium Victorie, Alkmaar
€ 30,80

EXTRA INFORMATIE

Muzikale duizendpoot Anneke van Giersbergen heeft al 23 albums in haar carrière. Haar nieuwste album ‘The Darkest Skies Are The Brightest’ is het verhaal van vallen én weer opstaan. “Vanwege financiële tegenvallers moest ik alle plannen rondom mijn metalband VUUR in de ijskast zetten en bovendien hing mijn huwelijk aan een zijden draadje. Ik heb me letterlijk teruggetrokken in een hutje op de hei en de narigheid van me afgeschreven. Zo is ‘The Darkest Skies Are The Brightest’ ontstaan.”

Sinds ze in 2007 afscheid nam als frontvrouw van de melancholische metalband The Gathering bewees Anneke van Giersbergen zich keer op keer als multitalent. Ze werkte samen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir, Within Temptation, Arjen Lucassen, Amorphis, John Wetton en BLØF. In 2019 vierde ze het 25-jarig jubileum van haar veelzijdige muziekcarrière en won ze de Buma Rocks! Export Award als succesvolste zangeres in het heavy-genre.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 02 juli 2021 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Anneke van Giersbergen in Podium Victorie plaatsvindt.

Foto's van Anneke van Giersbergen, MINKA

Foto Anneke van Giersbergen te Tim Bowness Band & Anneke van Giersbergen - 31/05 - Boerderij Foto Anneke van Giersbergen te Ayreon - 12/09 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te The Darkest Tour: Filth Fest - 3/12 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
 
Bekijk alle 28 foto's van Anneke van Giersbergen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws