concert: Anneke van Giersbergen / MINKA in Doornroosje op WOENSDAG 17 NOVEMBER 2021

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
WO.
17 NOV
ANNEKE VAN GIERSBERGEN / MINKA Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen
Voorprogramma MINKA
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Anneke van Giersbergen / MINKA in Doornroosje
Tickets Anneke van Giersbergen / MINKA:
wo 17 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 29,50

EXTRA INFORMATIE

MINKA maakt tintelfrisse Nederlandstalige electropop met vrolijke rock&roll vibe. MINKA laat het liefst iedereen dansen.
Anneke van Giersbergen is de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen. Ze zal voor altijd gezien worden als zangeres van The Gathering maar heeft sinds 2007 haar eigen solide solocarrière opgebouwd.

‘The Darkest Skies Are The Brightest’ is het 23e album in de carrière van muzikale duizendpoot Anneke van Giersbergen. De albumtitel verwijst naar de gedachte dat je juist in de donkerste dagen van je leven tot de helderste inzichten komt. De noodzaak om dit album te maken drong zich aan Anneke op toen ze worstelde met onzekerheid rondom het voortbestaan van haar band VUUR en haar huwelijk onverwacht in een crisis belandde. Zowel tekstueel als muzikaal legt Anneke haar ziel bloot in een intiem geheel van verhalende songs. Ondersteund door akoestische gitaren, strijkers, blazers, slagwerk, verbonden door haar hypnotiserende stem.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Anneke van Giersbergen / MINKA in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Anneke van Giersbergen, MINKA

Foto Anneke van Giersbergen te Ayreon - 12/09 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Devin Townsend Project - 29/3 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te The Darkest Tour: Filth Fest - 3/12 - 013 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
 
Bekijk alle 28 foto's van Anneke van Giersbergen

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws