concert: Anneke van Giersbergen / MINKA in Doornroosje op WOENSDAG 24 NOVEMBER 2021

  • MINKA
    Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg
    © Rob Sneltjes
  • Anneke van Giersbergen
    Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
WO.
24 NOV
ANNEKE VAN GIERSBERGEN / MINKA Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Anneke van Giersbergen
Voorprogramma MINKA

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 24 november 2021.
Dat is 886 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Anneke van Giersbergen / MINKA in Doornroosje
DEZE Anneke van Giersbergen / MINKA TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 24 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 29,50

EXTRA INFORMATIE

MINKA maakt tintelfrisse Nederlandstalige electropop met vrolijke rock&roll vibe. MINKA laat het liefst iedereen dansen.
Anneke van Giersbergen is de hardst werkende en meest veelzijdige zangeres van Nederland te noemen. Ze zal voor altijd gezien worden als zangeres van The Gathering maar heeft sinds 2007 haar eigen solide solocarrière opgebouwd.

‘The Darkest Skies Are The Brightest’ is het 23e album in de carrière van muzikale duizendpoot Anneke van Giersbergen. De albumtitel verwijst naar de gedachte dat je juist in de donkerste dagen van je leven tot de helderste inzichten komt. De noodzaak om dit album te maken drong zich aan Anneke op toen ze worstelde met onzekerheid rondom het voortbestaan van haar band VUUR en haar huwelijk onverwacht in een crisis belandde. Zowel tekstueel als muzikaal legt Anneke haar ziel bloot in een intiem geheel van verhalende songs. Ondersteund door akoestische gitaren, strijkers, blazers, slagwerk, verbonden door haar hypnotiserende stem.

Foto's van Anneke van Giersbergen, MINKA

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg Foto Anneke van Giersbergen te Tim Bowness Band & Anneke van Giersbergen - 31/05 - Boerderij Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 17/10 - Hedon Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Huntenpop 2022 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 10/2 - Hedon
 
Bekijk alle 81 foto's van Anneke van Giersbergen
Bekijk alle 17 foto's van MINKA

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws