concert: Tusky / Wies / YIN YIN in Openluchttheater De Goffert op ZATERDAG 07 AUGUSTUS 2021

  • Tusky
    Dauwpop 2018
    © Anne-Marie Kok
  • YIN YIN
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
ZA.
07 AUG
TUSKY / WIES / YIN YIN 20:00 uur Openluchttheater De Goffert, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Tusky Wies YIN YIN
Toegang 12,50

EXTRA INFORMATIE

Nederpop-act WIES heeft de perfecte driehoeksdynamiek van pop, electronica en het raggende organische. Denk aan Ramses Shaffy meets Alt-J, of Spinvis meets The Black Keys. In september 2019 bracht de band hun eerste single ‘Soms Is Het Te Laat’ uit, waarmee ze gelijk tot 3FM Talent en 3FM Mega Hit werden gebombardeerd.
De sound van punkband Tusky leunt stevig op inspiratie van acts als Jimmy Eat World en The Offspring. De band bestaat uit voormalig John Coffey gitarist Alfred van Luttikhuizen, John Coffey gitaar-tech Sjors van Reeuwijk, drummer Bas Allein Richir en bassist Justin Ghijsen.
YĪN YĪN laat zich inspireren door de psychedelische Aziatische muziek uit de jaren 60 en 70 en combineert dit met traditionele folklore, disco, funk, psychrock en elektronica tot uitgesponnen improvisaties en swingende nummers. Een avond YĪN YĪN is gegarandeerd een avond vol exotische, dansbare funk!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 01 juli 2021 10:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater De Goffert in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tusky / Wies / YIN YIN in Openluchttheater De Goffert plaatsvindt.

Foto's van Tusky, Wies, YIN YIN

Foto Tusky te Tusky - 02/03 - Ekko Foto Tusky te Popronde Rotterdam 2017 Foto Tusky te Breda barst 2018 Foto Tusky te Werfpop 2019 Foto Tusky te Tusky - 02/03 - Ekko Foto Tusky te Tusky - 14/12 - de Helling
 
Bekijk alle 83 foto's van Tusky
Bekijk alle 21 foto's van Wies
Bekijk alle 11 foto's van YIN YIN

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws