concert: The Slow Readers Club in Rotown op WOENSDAG 02 FEBRUARI 2022

  • The Slow Readers Club
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
  • The Slow Readers Club
    Metropolis Festival 2019
    © Charles Batenburg
WO.
02 FEB
THE SLOW READERS CLUB 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2022
Hoofdprogramma The Slow Readers Club
Voorprogramma October Drift
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets The Slow Readers Club in Rotown
Tickets The Slow Readers Club:
wo 02 feb
Rotown, Rotterdam
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Fans van Editors, Joy Division, Depeche Mode en Echo & The Bunnymen kunnen blind aansluiten bij The Slow Readers Club. Dankzij de hoekige ritmes, sfeervolle synths en inktzwarte bariton van Aaron Sarkie zweeft deze band uit Manchester door hetzelfde gehemelte als de reeds genoemde namen. In Engeland is The Slow Readers Club uitgegroeid tot een heus fenomeen: het album Build A Tower behaalde zelfs nummer 20 in de nationale album charts. De verwachtingen zijn dan ook torenhoog voor The Slow Readers Club om haar reputatie als nieuwe Britse sensatie waar te maken.

Die verwachtingen zijn reeds ingelost. De band schitterde eerder op Metropolis 2019 met een van de beste optredens in de rijke geschiedenis van het Rotterdamse openluchtfestival. De nieuwe plaat van de band heet 91 Days In Isolation, een kunstwerk dat geheel tot stand kwam tijdens de pandemie. The Slow Reader’s Club roept met deze verzameling nummers grillig en claustrofobische stemmingen op.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Slow Readers Club in Rotown plaatsvindt.

Foto's van The Slow Readers Club, October Drift

Foto The Slow Readers Club te Metropolis Festival 2019 Foto The Slow Readers Club te Metropolis Festival 2019 Foto The Slow Readers Club te Metropolis Festival 2019 Foto The Slow Readers Club te Metropolis Festival 2019 Foto The Slow Readers Club te Metropolis Festival 2019 Foto The Slow Readers Club te Metropolis Festival 2019
 
Bekijk alle 8 foto's van The Slow Readers Club

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals