concert: Avatar in 013 op VRIJDAG 04 MAART 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Avatar
    Into The Grave 2015
    © Rene van Koll
  • Avatar
    Into The Grave 2015
    © Rene van Koll


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Avatar in 013) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
04 MRT
AVATAR Main, 20:00 uur 013, Tilburg
2022
Hoofdprogramma Avatar

EXTRA INFORMATIE

Avatar, opgericht in 2001 in Göteborg, maakt naam in de internationale scene met krachtige songs en een bijzonder kleurrijk imago. De band weet ieders aandacht te trekken met solide liveoptredens die worden overtroffen door een nauwkeurig, zwaar en zinderend geluid. Als ware metaltovenaars mixen de Scandinaviërs choreografie, theatrale effecten en stevige gitaren, overgoten door de fratsen van hun charismatische frontzanger Eckerström, een cinematografisch personage die schippert tussen de Joker en The Crow. Voor hun achtste album "Hunter Gatherer", opgenomen in de Sphere Studios in Los Angeles, herenigt Avatar zich met hun producer Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Steel Panther) en werken ze samen met Corey Taylor (frontman van Slipknot en Stone Sour). Een concert tussen heavy metal, melodieuze death metal en groove metal dat alle liefhebbers van een zware sound zal bekoren! Zet je schrap!

Foto's van Avatar

Foto Avatar te FortaRock 2018 Zaterdag Foto Avatar te Into The Grave 2015 Foto Avatar te FortaRock 2018 Zaterdag Foto Avatar te Avatar - 7/12 - Doornroosje Foto Avatar te Avatar - 7/12 - Doornroosje Foto Avatar te Fortarock 2016-Zaterdag
 
Bekijk alle 87 foto's van Avatar

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe wilden