concert: Avatar in Ancienne Belgique (AB) op MAANDAG 14 FEBRUARI 2022

  • Avatar
    Into The Grave 2015
    © Rene van Koll
  • Avatar
    Into The Grave 2015
    © Rene van Koll
MA.
14 FEB
AVATAR Grote Zaal, 20:00 uur Ancienne Belgique (AB), Brussel
2022
Hoofdprogramma Avatar

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Avatar, opgericht in 2001 in Göteborg, maakt naam in de internationale scene met krachtige songs en een bijzonder kleurrijk imago. De band weet ieders aandacht te trekken met solide liveoptredens die worden overtroffen door een nauwkeurig, zwaar en zinderend geluid. Als ware metaltovenaars mixen de Scandinaviërs choreografie, theatrale effecten en stevige gitaren, overgoten door de fratsen van hun charismatische frontzanger Eckerström, een cinematografisch personage die schippert tussen de Joker en The Crow. Voor hun achtste album "Hunter Gatherer", opgenomen in de Sphere Studios in Los Angeles, herenigt Avatar zich met hun producer Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Steel Panther) en werken ze samen met Corey Taylor (frontman van Slipknot en Stone Sour). Een concert tussen heavy metal, melodieuze death metal en groove metal dat alle liefhebbers van een zware sound zal bekoren! Zet je schrap!

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 01 juli 2021 11:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Ancienne Belgique (AB) in Brussel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Avatar in Ancienne Belgique (AB) plaatsvindt.

Foto's van Avatar

Foto Avatar te Avatar - 12/02 - Melkweg Foto Avatar te Avatar - 12/02 - Melkweg Foto Avatar te Into The Grave 2015 Foto Avatar te Avatar - 7/12 - Doornroosje Foto Avatar te Into The Grave 2015 Foto Avatar te Paaspop Schijndel 2018 - Vrijdag
 
Bekijk alle 87 foto's van Avatar

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws