concert: Blaudzun in Patronaat op ZONDAG 20 FEBRUARI 2022

  • Blaudzun
    Appelpop 2012
  • Blaudzun
    Dauwpop 2013
    © Tim van Veen
ZO.
20 FEB
BLAUDZUN Grote Zaal, 20:00 uur Patronaat, Haarlem
2022
Hoofdprogramma Blaudzun
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blaudzun in Patronaat
Tickets Blaudzun:
zo 20 feb
Patronaat, Haarlem
€ 26,50

EXTRA INFORMATIE

Blaudzun komt in 2021 met een nieuw album. Het album ‘Lonely City Exit Sounds’ is misschien wel zijn meest urgente en troostvolle plaat ooit. Geschreven in tijden van stilte en uitgebracht in een nieuwe tijd vol hoop.

Blaudzun timmert sinds 2010 aan de weg. Grote indruk liet hij, samen met zijn zeskoppige band, achter bij het publiek na de releases van ‘Seadrift Soundmachine’ en ‘Heavy Flowers’. Een Edison voor ‘Beste Mannelijke Artiest’ en een 3FM-Award voor ‘Beste Alternatieve Act’ staan op de schoorsteenmantel. Uitverkochte tournees door heel Europa en optredens op alle belangrijke festivals volgde elkaar op. Nu, ruim tien jaar later, staat Blaudzun klaar voor de nieuwe tournee.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Patronaat in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blaudzun in Patronaat plaatsvindt.

Foto's van Blaudzun

Foto Blaudzun te Pinkpop Perspresentatie - 20/2 - Paradiso Foto Blaudzun te Nirwana 2017 Foto Blaudzun te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Blaudzun te Blaudzun - 13/06 - Victorie Foto Blaudzun te Blaudzun - 24/1 - Tivoli Vredenburg Foto Blaudzun te Blaudzun - 10/3 - Patronaat
 
Bekijk alle 282 foto's van Blaudzun

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen