concert: Blaudzun in Neushoorn op VRIJDAG 07 OKTOBER 2022

  • Blaudzun
    Appelpop 2012
  • Blaudzun
    Dauwpop 2013
    © Tim van Veen
VR.
07 OKT
BLAUDZUN Grote Zaal, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2022
Hoofdprogramma Blaudzun
Voorprogramma Mia Porter
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blaudzun in Neushoorn
Tickets Blaudzun:
vr 07 okt
Neushoorn, Leeuwarden
€ 26,00

EXTRA INFORMATIE

Het nieuwe album van Blaudzun heet Lonely City Exit Wounds en verscheen op 21 januari 2022. Gelukkig komt er na een nieuwe plaat ook vrijwel altijd een bijbehorende clubtour en dus mogen we de Utrechter weer eens verwelkomen in Leeuwarden!

Blaudzun timmert sinds 2010 aan de weg. Grote indruk liet hij, samen met zijn zeskoppige band, achter bij het publiek na de releases van ‘Seadrift Soundmachine’ en ‘Heavy Flowers’. Een Edison voor ‘Beste Mannelijke Artiest’ en een 3FM-Award voor ‘Beste Alternatieve Act’ staan op de schoorsteenmantel. Uitverkochte tournees door heel Europa en optredens op alle belangrijke festivals volgde elkaar op. Nu, ruim tien jaar later, staat Blaudzun klaar voor de nieuwe tournee.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Neushoorn in Leeuwarden. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Neushoorn in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blaudzun in Neushoorn plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Blaudzun, Mia Porter

Foto Blaudzun te Blaudzun - 10/3 - Patronaat Foto Blaudzun te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto Blaudzun te Pinkpop 2022 - Vrijdag Foto Blaudzun te Huntenpop 2017 Foto Blaudzun te Muzikale Helden (generale repetitie) - 12/09 - De Kleine Komedie Foto Blaudzun te Appelpop 2012
 
Bekijk alle 286 foto's van Blaudzun

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws