concert: Nina June in Melkweg op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Nina June
    Nina June - 27/3 - Paradiso
    © Josefiene Degenaar
  • Nina June
    Nina June - 27/3 - Paradiso
    © Josefiene Degenaar


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Nina June in Melkweg) verplaatst naar maandag 28 februari 2022.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 DEC
NINA JUNE Upstairs, 19:00 uur Melkweg, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Nina June

EXTRA INFORMATIE

De Amsterdamse zilverblonde zangeres Nina June maakt filmische popsongs over de zoektocht naar liefde en zingeving in een tijd waarin vluchtigheid de norm lijkt te zijn. Stuk voor stuk zijn haar songs sensuele verhalen over de paradox van intimiteit en onafhankelijkheid. Op haar op opkomende EP ‘Side A - Our Garden’ durft de singer-songwriter met een kritische blik naar zichzelf en de wereld om zich heen te kijken en verbindt ze de onverbloemde emotie in haar teksten met gelaagde arrangementen van piano, gitaar, strijkers en natuurlijke soundscapes. Nina’s muziek laat zich het best beschrijven als “melancholic nostalgia” en roept daarmee de vergelijking op met artiesten als Ane Brun, Air en The Paper Kites.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Foto's van Nina June

Foto Nina June te Songbird Festival 2012 Foto Nina June te Nina June - 27/3 - Paradiso Foto Nina June te Nina June - 27/3 - Paradiso Foto Nina June te Nina June - 27/3 - Paradiso Foto Nina June te Nina June - 15/11 - Bitterzoet Foto Nina June te Nina June - 27/3 - Paradiso
 
Bekijk alle 30 foto's van Nina June

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan