concert: Lankum in Doornroosje op ZONDAG 05 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Lankum
    Lankum - 28/04 - Tolhuistuin
    © Susana Martins
  • Lankum
    Lankum - 28/04 - Tolhuistuin
    © Susana Martins


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lankum in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
05 SEP
LANKUM Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Lankum

EXTRA INFORMATIE

Het Dublinse Lankum maakte naam met hun eerste drie albums en meeslepende, vaak euforische live-optredens. Het laatste album, genaamd ‘The Livelong Day’ verscheen op het fameuze label ‘Rough Trade’. Dit album bevat een bijzonder geslaagde mix van alternatieve folk en psychedelica. De band weet dan ook als geen ander verschillende stijlen te combineren tot een excentriek donker, soms bijna spookachtig geluid.

Het viertal creëert verrassende arrangementen van niet alleen gitaar en viool maar ook drone, concertina, trekzak, accordeon en de bijzondere stem van Radie Peat. Op deze manier verlegt de band op intrigerende wijze de traditionele grenzen van Ierse folkmuziek. De kern van ‘The Livelong Day’ is dan ook om nieuw leven te blazen in de (muzikale) geschiedenis van Ierland. Met dit derde album heeft de band in elk geval hun positie als een van de meest spraakmakende Ierse bands van het afgelopen decennium vastgelegd.

Foto's van Lankum

Foto Lankum te Lankum - 28/04 - Tolhuistuin Foto Lankum te Lankum - 28/04 - Tolhuistuin Foto Lankum te Lankum - 28/04 - Tolhuistuin Foto Lankum te Lankum - 28/04 - Tolhuistuin Foto Lankum te Lankum - 28/04 - Tolhuistuin Foto Lankum te Lankum - 28/04 - Tolhuistuin
 
Bekijk alle 6 foto's van Lankum

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws