concert: Nielson in Muziekgebouw Eindhoven op VRIJDAG 04 FEBRUARI 2022

  • Nielson
    Volvo Ocean Race Festival 2015
    © Anja de Bruijn
  • Nielson
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2013
    © Tim van Veen
VR.
04 FEB
NIELSON Grote Zaal, 20:00 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2022
Hoofdprogramma Nielson

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Voor het eerst gaat Nielson met zijn band de Nederlandse theaters in met een unieke voorstelling. In 2022 is het 10 jaar geleden dat Nielson doorbrak met zijn ritmische, energieke en opgewekte Nederpop. Met hits als ‘Beauty & de Brains’, ‘Hoe’, ‘Mannenharten’ en ‘Sexy als ik dans’ vestigde hij zijn naam en heeft hij op elk festival en podium van Nederland gestaan.

De afgelopen 10 jaar, rijk aan ervaringen en ontwikkeling, hebben hem gevormd en nu is het de hoogste tijd om er een mooie theatervoorstelling van te maken. In zijn eerste theatertour kan Nielson echt zichzelf laten zien. Rauwer, puurder, eerlijker en emotioneler. Nielson heeft de wereld meer te bieden en neemt het publiek mee in zijn persoonlijke muzikale reis.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Nielson in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt.

Foto's van Nielson

Foto Nielson te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto Nielson te MTV Music Week 2016 Foto Nielson te MTV Music Week 2016 Foto Nielson te Stöppelhaene 2017 - Zaterdag Foto Nielson te Stöppelhaene 2017 - Zaterdag Foto Nielson te Paaspop 2014
 
Bekijk alle 148 foto's van Nielson

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws