concert: Laura Jansen in Muziekgebouw Eindhoven op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Laura Jansen
    Pinkpop 2011
    © Gertjan van der Loo
  • Laura Jansen
    Laura Jansen - 19/4 - 013
    © Diewertje Linders


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Laura Jansen in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
02 DEC
LAURA JANSEN Kleine Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Laura Jansen
Toegang 24,75

EXTRA INFORMATIE

In de nieuwe reeks Up Close & Personal van Muziekgebouw Eindhoven gaat Laura Jansen de dialoog aan met het publiek en beantwoordt ze 'on the spot' alle vragen. Verhalen en onderwerpen te over want de zangeres van Wicked World, Use Somebody en Queen of Elba zette afgelopen jaren haar zangcarrière op een laag pitje om zich te wijden aan vluchtelingenwerk in Griekenland. Een dankbare inspiratiebron die leidt tot een binnenkort te verschijnen nieuwe plaat. En een heus boek! Uiteraard neemt Jansen ook plaats achter de piano om een aantal van haar favoriete en nieuwe stukken te spelen!

Foto's van Laura Jansen

Foto Laura Jansen te Laura Jansen - 19/4 - 013 Foto Laura Jansen te Laura Jansen 17/04 - Tivoli Foto Laura Jansen te Laura Jansen - 15/2 - Hedon Foto Laura Jansen te Appelpop 2013 Foto Laura Jansen te 3FM Awards 2011 Foto Laura Jansen te Laura Jansen - 15/2 - Hedon
 
Bekijk alle 74 foto's van Laura Jansen

Gerelateerd nieuws