concert: Laura Jansen in Muziekgebouw Eindhoven op DONDERDAG 02 DECEMBER 2021

 • Laura Jansen
  Pinkpop 2011
  © Gertjan van der Loo
 • Laura Jansen
  Laura Jansen - 19/4 - 013
  © Diewertje Linders
DO.
02 DEC
LAURA JANSEN Kleine Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Laura Jansen
Toegang 24,75

EXTRA INFORMATIE

In de nieuwe reeks Up Close & Personal van Muziekgebouw Eindhoven gaat Laura Jansen de dialoog aan met het publiek en beantwoordt ze 'on the spot' alle vragen. Verhalen en onderwerpen te over want de zangeres van Wicked World, Use Somebody en Queen of Elba zette afgelopen jaren haar zangcarrière op een laag pitje om zich te wijden aan vluchtelingenwerk in Griekenland. Een dankbare inspiratiebron die leidt tot een binnenkort te verschijnen nieuwe plaat. En een heus boek! Uiteraard neemt Jansen ook plaats achter de piano om een aantal van haar favoriete en nieuwe stukken te spelen!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Muziekgebouw Eindhoven in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Laura Jansen in Muziekgebouw Eindhoven plaatsvindt.

Foto's van Laura Jansen

Foto Laura Jansen te Appelpop 2013 Foto Laura Jansen te 3FM Awards 2011 Foto Laura Jansen te Appelpop 2013 Foto Laura Jansen te Laura Jansen - 19/4 - 013 Foto Laura Jansen te Laura Jansen - 19/4 - 013 Foto Laura Jansen te Laura Jansen - 19/5 - Effenaar
 
Bekijk alle 74 foto's van Laura Jansen

Gerelateerd nieuws