concert: Tangarine in EKKO op VRIJDAG 19 NOVEMBER 2021

  • Tangarine
    Motel Mozaique 2013 - dag 2
    © Anja de Bruijn
  • Tangarine
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
VR.
19 NOV
TANGARINE 20:30 uur EKKO, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Tangarine
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tangarine in EKKO
Tickets Tangarine:
vr 19 nov
EKKO, Utrecht

EXTRA INFORMATIE

De gebroeders Arnout en Sander Brinks zijn al meer dan tien jaar vaderlands leverancier van loepzuivere roots en folkliedjes: ze stonden op illustere Europeaanse festivals als Haldern Pop en Lowlands, waren de huisband van De Wereld Draait Door en werkten samen met de alternatieve band Calexico. De komende langspeler Shadow brengt de meest persoonlijke en intieme inkijk binnen Tangarine tot dusver.

Deze liedjes verkennen de manier waarop de levens van Arnout en Sander – door die band als tweeling – elkaar continu raken als de trillingen van twee snaren naast elkaar. Sander werd vader, terwijl Arnout’s relatie uit ging: twee situaties die het bestaan drastisch beïnvloeden op geheel tegenstrijdige wijze.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de EKKO in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tangarine in EKKO plaatsvindt.

Foto's van Tangarine

Foto Tangarine te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Tangarine te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto Tangarine te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Tangarine te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1
 
Bekijk alle 19 foto's van Tangarine

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws