concert: Tangarine in Hedon op WOENSDAG 27 OKTOBER 2021

  • Tangarine
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Tangarine
    Motel Mozaique 2013 - dag 2
    © Anja de Bruijn
WO.
27 OKT
TANGARINE 20:00 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma Tangarine
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tangarine in Hedon
Tickets Tangarine:
wo 27 okt
Hedon, Zwolle
€ 17,00

EXTRA INFORMATIE

De gebroeders Arnout en Sander Brinks zijn al meer dan tien jaar vaderlands leverancier van loepzuivere roots en folkliedjes: ze stonden op illustere Europeaanse festivals als Haldern Pop en Lowlands, waren de huisband van De Wereld Draait Door en werkten samen met de alternatieve band Calexico. De komende langspeler Shadow brengt de meest persoonlijke en intieme inkijk binnen Tangarine tot dusver.

Deze liedjes verkennen de manier waarop de levens van Arnout en Sander – door die band als tweeling – elkaar continu raken als de trillingen van twee snaren naast elkaar. Sander werd vader, terwijl Arnout’s relatie uit ging: twee situaties die het bestaan drastisch beïnvloeden op geheel tegenstrijdige wijze.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tangarine in Hedon plaatsvindt.

Foto's van Tangarine

Foto Tangarine te Heartland Festival 2018 Foto Tangarine te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Tangarine te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Tangarine te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1
 
Bekijk alle 19 foto's van Tangarine

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws