concert: Tangarine in Paard op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021

  • Tangarine
    Motel Mozaique 2013 - dag 2
    © Anja de Bruijn
  • Tangarine
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
ZA.
11 DEC
TANGARINE Kleine Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma Tangarine
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tangarine in Paard
Tickets Tangarine:
za 11 dec
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Als identieke eeneiige tweeling is Tangarine een unieke en graag geziene gast op de podia. Voor Arnout en Sander Brinks was de Corona periode een gelegenheid om een nieuwe weg in te slaan en met name hun talenten als songwriters te verkennen. Samen met producer Gordon Groothedde hebben de tweelingbroers een aantal sterke popsongs opgenomen, waaronder ‘Shadows‘, en een nieuwe sound en show ontwikkeld. Met sterke refreinen, sfeervolle arrangementen en hun unieke stemgeluid laat Tangarine de potentie van internationaal hitsucces klinken. 11 december 2021 strijken ze neer op het podium in PAARD! Wees er snel bij, want dit wordt een avond om niet te vergeten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tangarine in Paard plaatsvindt.

Foto's van Tangarine

Foto Tangarine te Heartland Festival 2018 Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Tangarine te Heartland Festival 2018 Foto Tangarine te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Tangarine te De Wereld Draait Buiten 2014
 
Bekijk alle 19 foto's van Tangarine

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws