concert: Tangarine in Rotown op ZONDAG 28 NOVEMBER 2021

  • Tangarine
    Eurosonic Noorderslag 2013
    © Erik Knevelbaard
  • Tangarine
    Motel Mozaique 2013 - dag 2
    © Anja de Bruijn
ZO.
28 NOV
TANGARINE 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Tangarine
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Tangarine in Rotown
Tickets Tangarine:
zo 28 nov
Rotown, Rotterdam
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

De gebroeders Arnout en Sander Brinks zijn al meer dan tien jaar vaderlands leverancier van loepzuivere roots en folkliedjes: ze stonden op illustere Europeaanse festivals als Haldern Pop en Lowlands, waren de huisband van De Wereld Draait Door en werkten samen met de alternatieve band Calexico. De komende langspeler Shadow brengt de meest persoonlijke en intieme inkijk binnen Tangarine tot dusver.

Deze liedjes verkennen de manier waarop de levens van Arnout en Sander – door die band als tweeling – elkaar continu raken als de trillingen van twee snaren naast elkaar. Sander werd vader, terwijl Arnout’s relatie uit ging: twee situaties die het bestaan drastisch beïnvloeden op geheel tegenstrijdige wijze.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Tangarine in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Tangarine

Foto Tangarine te Songbird 2013 - Dag 1 Foto Tangarine te Heartland Festival 2018 Foto Tangarine te Motel Mozaique 2013 - dag 2 Foto Tangarine te Eurosonic Noorderslag 2013 Foto Tangarine te De Wereld Draait Buiten 2014 Foto Tangarine te Eurosonic Noorderslag 2013
 
Bekijk alle 19 foto's van Tangarine

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws