concert: Kraantje Pappie in TivoliVredenburg op ZATERDAG 11 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Kraantje Pappie
    Parkfeest Oosterhout 2013
  • Kraantje Pappie
    Werfpop 2012


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kraantje Pappie in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 DEC
KRAANTJE PAPPIE Ronda, 19:30 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Kraantje Pappie

EXTRA INFORMATIE

Alex van Zouwen – beter bekend als Kraantje Pappie – weet iedereen om zijn vinger te winden. Zijn driedelige albumreeks ‘Crane’ is een groot succes. Naast dat de albums een heel eigen geluid bevatten, bevat het ook verschillende gouden en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’. Gewapend met nieuwe ervaring, nieuwe muziek, nieuwe decors en nieuwe merchandise, maakt lil Craney zich klaar voor de POP UP clubtour. Hoewel er weinig zaken in dit leven zeker zijn, wijst de geschiedenis ondubbelzinnig uit dat Kraantje Pappie elk feest – van festival tot bierschuur – glansrijk transformeert in een kolkende zee van drank, zweet en extase.

Foto's van Kraantje Pappie

Foto Kraantje Pappie te Mama's Pride 2014 Foto Kraantje Pappie te Paaspop 2013 - dag 1 Foto Kraantje Pappie te Werfpop 2018 Foto Kraantje Pappie te Dauwpop 2012 Foto Kraantje Pappie te Parkfeest Oosterhout 2013 Foto Kraantje Pappie te Paaspop 2013 - dag 1
 
Bekijk alle 146 foto's van Kraantje Pappie

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws