concert: Rats on Rafts in Rotown op ZONDAG 15 AUGUSTUS 2021

  • Rats on Rafts
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • Rats on Rafts
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
ZO.
15 AUG
RATS ON RAFTS 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Rats on Rafts
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Rats on Rafts in Rotown
Tickets Rats on Rafts:
zo 15 aug
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Rats on Rafts is een van de hardst werkende bands van Nederland, eentje die op unieke wijze de wetenschap achter hun favoriete platen doorgrondt en vertaalt naar hun eigen muziek. En wat blijkt nu: de rigoreuze experimenten waarmee de Rotterdamse postpunkband op doorbraakplaat Tape Hiss prijkte blijken slechts het topje van de ijsberg te zijn geweest.

Als The Moon Is Big de maan is en Tape Hiss het zonnestelsel, dan laat de nieuwste plaat Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths zich het beste omschrijven als de kosmos. De band bivakkeerde maandenlang in een zelfgebouwde studioruimte (Kurious Recording Studio) om te sleutelen aan dit bevreemdende, grensverleggende kunstwerk.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Rotown in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rats on Rafts in Rotown plaatsvindt.

Foto's van Rats on Rafts

Foto Rats on Rafts te Motel Mozaique 2012 Foto Rats on Rafts te Waterpop 2012 Foto Rats on Rafts te Eindhoven Psych Lab 2016 Foto Rats on Rafts te Open Up 2015 Foto Rats on Rafts te Metropolis Festival 2013 Foto Rats on Rafts te Beeckestijn Pop 2012
 
Bekijk alle 62 foto's van Rats on Rafts

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws