concert: Dotan in Openluchttheater Caprera op DONDERDAG 29 JULI 2021

  • Dotan
    ParkCity Live 2016
  • Dotan
    Share A Perfect Day 2016
    © Diewertje Linders
DO.
29 JUL
DOTAN 21:00 uur Openluchttheater Caprera, Bloemendaal
2021
Hoofdprogramma Dotan

EXTRA INFORMATIE

Na zeven jaar verscheen er op 28 mei het langverwachte nieuwe album ‘Satellites’ van Dotan. Een uiterst persoonlijk album waarop de Amsterdamse singer-songwriter zichzelf letterlijk uit een dal schrijft en verschillende kanten vanzichzelf laat horen en zien. Deze nieuwe sound heeft Dotan over de grens veel succes gebracht. Zo behaalde Dotan met zijn single Numb goud in landen als Italië, Polen en Rusland en staat er in november zijn grootste Europese tour tot nu toe gepland. In 2014 brak Dotan definitief door met zijn album 7 Layers en de daarvan afkomstige singles Home, Hungry en Let The River In. Eind 2015 verkocht hij zelfs de Ziggo Dome volledig uit, maar twee dingen deed hij nog nooit. Een solo show én spelen in Caprera. Daar komt nu verandering in!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Openluchttheater Caprera in Bloemendaal? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dotan in Openluchttheater Caprera plaatsvindt.

Foto's van Dotan

Foto Dotan te Pinkpop 2015 - Zaterdag Foto Dotan te Indian Summer Festival 2015 Foto Dotan te Popronde Emmen 2012 Foto Dotan te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Dotan te Fields of Joy Festival 2016 Foto Dotan te Festival de Beschaving 2016
 
Bekijk alle 123 foto's van Dotan

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws