concert: Donnie (NL) in Paradiso op WOENSDAG 03 NOVEMBER 2021

  • Donnie (NL)
    Lowlands 2019 - Vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • Donnie (NL)
    Vestrock 2019
    © Eva Ruiten
WO.
03 NOV
DONNIE (NL) Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Donnie (NL)
Bestel tickets voor dit concert
Donnie (NL) in Paradiso is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
wo 03 nov
Donnie
Paradiso, Amsterdam
€ 21,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

De Fenomeen. Maradonnie. Leipie van het plein. Met zijn vindingrijke wordplay en door Bas Bron geproduceerde beats veroverde de Amsterdamse rapper snel zijn plek aan de Nederlandse top. Zijn debuutalbum ‘Mannelogie’ werd een van de meest spraakmakende hiphopreleases uit 2015. Met de daaropvolgende albums ‘Loei Ordinair’ en ‘BFMJT’ werkt Donnie zijn sound nog verder uit.
Hier bleef het natuurlijk niet bij. De track ‘Snelle Planga’ ging met bijna 2 miljoen streams viral in 2018; wederom bewees Donnie dat hij een meester is in het creëren van hypes. In 2019 bracht hij zijn album ‘Door Het Licht’ uit, met tracks als ‘Barry Hayze’ en ‘Kwijt’. Ondertussen heeft hij aan dit rijtje nieuwe hits als ‘Geen Centen Maar Spullen’ en ‘Frans Duits’ toegevoegd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Donnie (NL) in Paradiso plaatsvindt.

Foto's van Donnie (NL)

Foto Donnie (NL) te Life I Live 2019 Foto Donnie (NL) te Donnie - 11/4 - TivoliVredenburg Foto Donnie (NL) te Lowlands 2019 - Vrijdag Foto Donnie (NL) te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Donnie (NL) te Joost - 26/01 - Bitterzoet Foto Donnie (NL) te Dauwpop 2019
 
Bekijk alle 37 foto's van Donnie (NL)

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan