concert: Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in DeLaMar op ZATERDAG 16 OKTOBER 2021

  • Ronnie Flex
    Lowlands 2017 - Zaterdag
    © Anne-Marie Kok
  • Ronnie Flex
    Paaspop Schijndel 2015 - vrijdag
    © Irwan Notosoetarso
ZA.
16 OKT
RONNIE FLEX - RONNIE GAAT NAAR HUIS 20:00 uur DeLaMar, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Ronnie Flex

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor zaterdag 27 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 16 oktober 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in DeLaMar
Tickets Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis:
za 16 okt
DeLaMar, Amsterdam

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

Hij groeide afgelopen vijf jaar uit tot een van de grootste artiesten van Nederland. Stond op alle grote podia die ons land kent, won alle prijzen die je als artiest kan winnen en werd door vriend en vijand bejubeld voor zijn unieke talent dat zich manifesteert in maar liefst drie disciplines (rapper, zanger en producer). Maar de schaduwkant achter het grote succes was erg donker. Dit werd vooral duidelijk in de twee documentaires die over hem zijn gemaakt. Een depressie en cannabisverslaving zorgen ervoor dat onlangs de hoogtepunten hij zelf een tijd lang bezig is met de diepe dalen. Maar dan komt er een virus en staat het ‘artiesten leven’ even helemaal stil. Er is tijd voor zijn familie, gezin en zijn grootste liefde muziek maken. Ronnie is weer thuis.

Opgeladen en met een hele hoop nieuwe muziek gaat hij een nieuw avontuur aan in het theater. Een intieme muziekvoorstelling waar Ronnie zijn huiskamer en muziekstudio mee de bühne op neemt. Zijn publiek komt op visite en krijgt een kijkje in hoe zijn nieuwe album tot stand is gekomen. Ter plekke wordt nieuwe muziek gemaakt en vertelt Ronnie zijn verhaal achter de muziek.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de DeLaMar in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ronnie Flex - Ronnie gaat naar huis in DeLaMar plaatsvindt.

Foto's van Ronnie Flex

Foto Ronnie Flex te Flonti Stacks - 23/3 - Capsloc Foto Ronnie Flex te Pinkpop 2018 - Zondag Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex & Deuxperience Band - 15/12 - TivoliVredenburg Foto Ronnie Flex te Metropolis Festival 2013 Foto Ronnie Flex te Indian Summer Festival 2017 - Zaterdag Foto Ronnie Flex te Ronnie Flex - 04/03 - Paradiso Noord
 
Bekijk alle 97 foto's van Ronnie Flex

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws