concert: Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in De Harmonie op ZATERDAG 30 OKTOBER 2021

  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
ZA.
30 OKT
WAYLON - MY HEROES HAVE ALWAYS BEEN COWBOYS Aegon zaal (grote zaal), 20:00 uur De Harmonie, Leeuwarden
2021
Hoofdprogramma Waylon

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 18 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 30 oktober 2021.

EXTRA INFORMATIE

De countrykenner herkent in de titel van het concert de start van de 'Outlaw movement' door countryster Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. En Waylon gaat het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat hij al heel lang wil vertellen.

In 'My Heroes Have Always Been Cowboys' vertelt Waylon over zijn liefde voor countrymuziek en is hij openhartig over The Voice, The Common Linnets en zijn privéleven. En uiteraard wordt er muziek gemaakt, heel veel muziek

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Harmonie in Leeuwarden? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in De Harmonie plaatsvindt.

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Waylon - Top 1000 allertijden in concert - 01/12 - Ahoy Foto Waylon te Bierpop 2017 Foto Waylon te Indian Summer Festival 2011 Foto Waylon te Waylon - 29/10 - Metropool Foto Waylon te Waylon - Rotown - 24/02 Foto Waylon te Dauwpop 2010
 
Bekijk alle 311 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws