concert: Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in De Maaspoort op DONDERDAG 14 OKTOBER 2021

  • Waylon
    Waylon - 29/10 - Metropool
    © Marieke Waalwijk
  • Waylon
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2012
DO.
14 OKT
WAYLON - MY HEROES HAVE ALWAYS BEEN COWBOYS Rabobank Venlo zaal, 20:00 uur De Maaspoort, Venlo
2021
Hoofdprogramma Waylon

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 17 september 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 14 oktober 2021.

EXTRA INFORMATIE

De countrykenner herkent in de titel van het concert de start van de 'Outlaw movement' door countryster Waylon Jennings. Nederland heeft zijn eigen Waylon. En Waylon gaat het theater in met zijn persoonlijke verhaal. Een verhaal dat hij al heel lang wil vertellen.

In 'My Heroes Have Always Been Cowboys' vertelt Waylon over zijn liefde voor countrymuziek en is hij openhartig over The Voice, The Common Linnets en zijn privéleven. En uiteraard wordt er muziek gemaakt, heel veel muziek

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Maaspoort in Venlo? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys in De Maaspoort plaatsvindt.

Foto's van Waylon

Foto Waylon te Waylon - 31/03 - Luxor Live Foto Waylon te TMF Awards 2010 Foto Waylon te Waylon - Rotown - 24/02 Foto Waylon te Bierpop 2017 Foto Waylon te Waylon - Rotown - 24/02 Foto Waylon te CuliNESSE 2019
 
Bekijk alle 311 foto's van Waylon

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws