concert: Blood Red Shoes in Vera op VRIJDAG 04 FEBRUARI 2022

  • Blood Red Shoes
    Festival deBeschaving 2012
    © Tim van Veen
  • Blood Red Shoes
    Pinkpop 2012 - Maandag
    © Erik Knevelbaard
VR.
04 FEB
BLOOD RED SHOES Mainstage, 20:00 uur Vera, Groningen
2022
Hoofdprogramma Blood Red Shoes
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Blood Red Shoes in Vera
Tickets Blood Red Shoes:
vr 04 feb
Vera, Groningen
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Laura-Mary Carter (zang/gitaar) en Steven Ansell (drums/zang) vormen Blood Red Shoes. De twee enthousiaste, door punk-geïnspireerde muzikanten kwamen eind 2004 samen na de ondergang van hun vorige bands. Met één nummer op zak kreeg het duo een optreden en zo werd Blood Red Shoes geboren. De naam doet denken aan Ginger Rogers, die naar verluid zo vaak een tapdansscène moest overdoen dat haar witte dansschoenen doordrenkt waren met bloed.

Het uit Brighton afkomstige noise-rock duo heeft door de jaren heen maar liefst zes full-length albums weten te releasen, en met succes! Blood Red Shoes heeft onder andere op Glastonbury, Reading and Leeds, Summer Sonic, Lowlands en Melt! gespeeld en is ook zeker niet onbekend bij VERA. De band speelde eerder al drie shows in de club.

In juni 2021 kwam Blood Red Shoes met een nieuwe EP genaamd 'Ø'. Deze EP is ontstaan ​​vanuit Carter en Ansell's sterke persoonlijke drang om muziek te maken, niet om een ​​statement te maken, maar om aan de wereld te laten zien wie ze echt zijn zonder te proberen iemand anders te zijn.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Vera in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Blood Red Shoes in Vera plaatsvindt.

Foto's van Blood Red Shoes

Foto Blood Red Shoes te Pinguins in Paradiso - 04/04 - Paradiso Amsterdam Foto Blood Red Shoes te Dour Festival 2011 Foto Blood Red Shoes te Pinkpop 2019 - Zondag Foto Blood Red Shoes te Blood Red Shoes 10/11 Tivoli Vredenburg Foto Blood Red Shoes te Blood Red Shoes - 10/11 - Tivoli Foto Blood Red Shoes te Blood Red Shoes - 06/02 - Sugar Factory
 
Bekijk alle 156 foto's van Blood Red Shoes

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan