concert: Sierra Hull in Muziekgebouw Eindhoven op MAANDAG 13 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Sierra Hull in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
13 DEC
SIERRA HULL Meneer Frits, 20:45 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Sierra Hull

EXTRA INFORMATIE

Singer songwriter en multi-instrumentalist Sierra Hull groeide op in Byrdstown, Tennessee. Zij leerde als kleuter zingen van haar moeder en nam een paar jaar later de mandoline ter hand met zeer veel succes. Op 8 jarige leeftijd nam zij deel aan bluegrass sessies en op 11 jarige leeftijd maakte zij haar debuut in de Grand Ole Opry, op 12 jarige leeftijd speelde ze in Carnegie Hall en een jaar later tekende ze bij het label Rounder Records. Ook werd zij jaren achtereen genomineerd voor beste mandolinist van het jaar door de Bluegrass Music Association totdat zij achtereenvolgens in 2016, 2017 en 2018 deze prijs, als eerste vrouwelijke instrumentalist, in de wacht sleepte.