concert: Pip Blom in Doornroosje op WOENSDAG 10 NOVEMBER 2021

  • Pip Blom
    Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
  • Pip Blom
    Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
    © Arend Jan Hermsen
WO.
10 NOV
PIP BLOM Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Pip Blom
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Pip Blom in Doornroosje
Tickets Pip Blom:
wo 10 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

De 24-jarige Pip Blom is al sinds 2012 bezig met het schrijven, opnemen en releasen van haar eigen indie rockliedjes. Vier jaar later kwam haar debuut-EP uit en ze blijft de hongerige internationale pers maar voeden met aanstekelijke singles. Ondertussen vroegen Franz Ferdinand, The Breeders en Garbage de band mee op tour. Ook rijgen ze airplay en livesessies op BBC 6 Music en Radio One aaneen. In 2019 kwamen nog meer dromen uit met de release van debuutalbum Boat, de felbegeerde spot op Glastonbury en een headlinetour door Europa, Mexico en de VS.

Nu is er ‘Keep it Together’, het eerste nummer van een nieuw album dat vergezeld gaat met een aanstekelijke video. Een belangrijk punt van alle nummers is de dynamiek tussen de zang van Tender en Pip. Broer en zus Blom zingen twee totaal verschillende stukjes, maar het werkt heel goed. Het geeft het geheel een zeer dromerige sfeer die lekker is na het krachtige refrein.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Pip Blom in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Pip Blom

Foto Pip Blom te Pip Blom - 21/02 - Rotown Foto Pip Blom te Popronde Amsterdam - 25/11 - Q-factory Foto Pip Blom te Loose Ends 2019 Foto Pip Blom te Pip Blom - 21/02 - Rotown Foto Pip Blom te Pip Blom - 21/02 - Rotown Foto Pip Blom te Life I Live 2019
 
Bekijk alle 54 foto's van Pip Blom

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan