concert: Pip Blom in Doornroosje op WOENSDAG 10 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Pip Blom
    Curly Teeth - 02/09 - Markt Centraal
    © Phaedra Wijnstroot
  • Pip Blom
    3voor12 Song van het Jaar 2023
    © Kaylee Verschure


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Pip Blom in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
10 NOV
PIP BLOM Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Pip Blom

EXTRA INFORMATIE

De 24-jarige Pip Blom is al sinds 2012 bezig met het schrijven, opnemen en releasen van haar eigen indie rockliedjes. Vier jaar later kwam haar debuut-EP uit en ze blijft de hongerige internationale pers maar voeden met aanstekelijke singles. Ondertussen vroegen Franz Ferdinand, The Breeders en Garbage de band mee op tour. Ook rijgen ze airplay en livesessies op BBC 6 Music en Radio One aaneen. In 2019 kwamen nog meer dromen uit met de release van debuutalbum Boat, de felbegeerde spot op Glastonbury en een headlinetour door Europa, Mexico en de VS.

Nu is er ‘Keep it Together’, het eerste nummer van een nieuw album dat vergezeld gaat met een aanstekelijke video. Een belangrijk punt van alle nummers is de dynamiek tussen de zang van Tender en Pip. Broer en zus Blom zingen twee totaal verschillende stukjes, maar het werkt heel goed. Het geeft het geheel een zeer dromerige sfeer die lekker is na het krachtige refrein.

Foto's van Pip Blom

Foto Pip Blom te Valkhof Festival 2017 Foto Pip Blom te Life I Live 2019 Foto Pip Blom te Waterpop 2017 Foto Pip Blom te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Pip Blom te Curly Teeth - 02/09 - Markt Centraal Foto Pip Blom te Eurosonic Noorderslag 2018 - vrijdag
 
Bekijk alle 84 foto's van Pip Blom

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest